skip to Main Content

Koop jouw kaarten direct online

Voorstellingen van donderdag 11 mei t/m maandag 29 mei.
De voorstellingen zullen gespeeld worden in het ’t Onderdak in Sassenheim.

De Gravin van Holland

Jacoba van Beieren. Een bekende naam in de regio, maar wat weten wij nu echt van haar? De naam Jacoba van Beieren klinkt voor velen bekend. Al was het maar omdat er straten in de Duin- & Bollenstreek naar haar vernoemd zijn. Maar wie was zij eigenlijk?

De Gravin van Holland. Het leven van Jacoba van Beieren. Jacoba van Beieren, Gravin van Holland, leidt een kort en turbulent leven. Al heel jong wordt zij in het diepe gegooid en moet zij als enige erfgenaam een omvangrijk nalatenschap verdedigen. Zij trouwt vier keer, blijft kinderloos en vindt maar zelden geluk.

Een voorstelling voor uw bedrijf of organisatie? Dat kan!

De Gravin van Holland voor u alleen!

De Gravin van Holland

Het leven van Jacoba van Beieren

In een mannenwereld vol intriges en geweld wordt zij vaak voor moeilijke dilemma’s geplaatst. Degenen die zij het meest liefheeft, ontvallen haar in korte tijd op haar 16e. Een spannende tijd volgt, met haar oom, de bisschop van Luik, als haar grootste tegenstander.

Ondanks alle tegenslagen vindt zij uiteindelijk toch de liefde. Nog maar 35 jaar oud, sterft zij in de armen van Frank van Borssele. Helaas wordt haar laatste wens niet gehonoreerd. Heeft zij niet beter verdiend?

Dit adembenemende verhaal wordt gespeeld door een cast van ca. 10 acteurs. De voorstelling wordt ondersteund door ijzersterke hedendaagse muziek, gecomponeerd door Giovanni Caminita.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.
Toegangsprijs is  17,50 per persoon.

Onze sponsoren

Back To Top